Ik ben Wieke van der Veen, gediplomeerd MO orthopedagoog, trainer, coach, gecertificeerd begeleider in verlies en rouw.

In de praktijk Z-O-Wel ondersteun ik kinderen, jongeren,  ouders, gezinnen, leerkrachten en opvoeders. Daarnaast geef ik scholing in de vorm van workshops en trainingen en lezingen. Jarenlange ervaring zorgt voor professionele begeleiding.

Het is voor mij belangrijk dat ik met hart en ziel betrokken ben bij het werk wat ik doe. Mijn aandacht is altijd uitgegaan naar kinderen en volwassenen die ondersteuning nodig hebben. 

Door te werken met onverdeelde aandacht voor de ander, lukt het mij om je echt te zien en te horen. Op deze manier kan ik er zijn voor jou.

Mijn begeleiding is professioneel en betrokken, creatief, oplossingsgericht, ondernemend en flexibel. Ik bied veiligheid en vertrouwen waar ook humor belangrijk kan zijn. Graag loop ik een stukje mee op jouw levenspad. Door gebeurtenissen te ordenen en in een ‘ander’ licht te zetten, kun jij de veerkracht vinden om zelf verder te gaan.

Wil je meer weten over mij, kijk gerust op mijn CV

Mezelf blijven ontwikkelen is voor mij van groot belang, ieder jaar volg ik diverse scholingen en intervisie.